Over ons

Restaurant Bord’eau in Harelbeke

Een concept met smaak

Bent u nog op zoek naar een gezellig en lekker restaurant in Harelbeke? Zoek niet verder. Want Bord’eau zal helemaal uw ding zijn. U kunt hier heerlijk lunchen en dineren in een gezellig en gastvrij kader. Reserveer dus snel of spring gewoon eens binnen.

Ervaring en enthousiasme op uw bord

Onder impuls van zaakvoerder Steve Joos, die met  meer dat 30 jaar horeca ervaring intussen het klappen van de zweep kent,  en de enthousiaste chef Sally Vanderperre, werd sinds 2014 de basis gelegd voor een populair kwaliteitsrestaurant in Harelbeke. Onze kenmerken zijn dan ook de grote gastvrijheid en de ingrediënten van onberispelijke kwaliteit en versheid.

Lunch en dagschotels

Onze populaire topper is de lunch. Voorts serveren we ook een aantrekkelijk menu bij Bord’eau. De wijnkaart bevat, naast wereldwijnen, een aantal lekkere maar betaalbare Bordeauxs. Dat zal u met een restaurantnaam als Bord’eau wellicht niet verbazen.

Gezelligheid en comfort staat centraal

Restaurant Bord’eau zet in op gezelligheid en comfort. De inrichting is dan ook modern en zeer verzorgd. Bekijk de foto’s maar eens! Daarnaast is ook het terras aan de achterzijde van het gebouw, met plaats voor een dertigtal couverts, een absoluut pluspunt. Een restaurant in de omgeving van Harelbeke? Bord’eau zorgt voor een aangename, culinaire uitstap!

Hebt u nog een aantal vragen of wenst u meer informatie? Contacteer Bord’eau dan gerust via telefoon 0473/961363.

VADERDAGMENU

Verkrijgbaar vanaf zaterdag 08/06 t.e.m. zondag 09/06.
(Menu Bord’eau is niet verkrijgbaar tijdens dit weekend)